Heiskan katetussa kesäteatterissa esitetään tänä kesänä Tapio Parkkisen ja Beni Siltalan kirjoittama ja Beni Siltalan ohjaama musiikkinäytelmä IKKUNAPRINSESSA.

On kaunis kesäaamu Kepan Paarissa. Äijäsakki istuu vakiopöydässä ja laittaa maailmaa paikalleen.Kepa on hyvällä tuulella, onhan Reijo viime viikolla kosinut ja pienen empimisen jälkeen Kepa on vastannut “sopiihan se ja häät on sitten elokuussa”. Tunnelma on mainio ja kaiken pitäisi olla hyvin. Mutta Turun Tuomiokirkon lyöntien jälkeen kello 12.10 baarin ovi aukeaa ja sisään astuu komea hieman punertavatukkainen nainen. Äijäsakki mykistyy, Reijolta putoaa leuka ja Kepan rusoposket vaalenevat.

GLENDOORA!! Ikkunaprinsessa! Hän laittaa suunsa nätisti suppuun ja kuiskaa: “Pikkukuppi ja berliinin munkki”. Ja sitten hän keinuu kohden miesten pöytää, miehet kaikki tarjoavat tuolia ja kun Glendoora pääsee istumaan hän katsoo Reijoa ja sanoo: “Mitä sulle Reijo kuuluu?” Reijo sopertelee: “...eipä erikoista!?” Kepa kääntyy ja ryntää keittiön ovesta ulos. Soppa on valmis. Kerta kaikkiaan!

Yhden päivän ja yhden yön jälkeen Glendoora saa sekaisin koko kylän. Miten sekaisin, se kannattaa tulla katsomaan ensi kesänä Heiskan pihalle. Musiikki raikaa, rakkaus roihuaa ja kuka lopulta Reijon omakseen saa. Kerttu vai Glendoora vai joku muu!? “Naisiin ei voi pieni poikanen luottaa, ne suuren ikävän pieneen sydämeen tuottaa.”

ESITYKSET 30.6. – 2.8. Ensi-ilta 30.6. klo 18 muut esitykset: ti ja ke klo 18, pe klo 19 ja su klo 14 lauantaina 11.7. klo 15

Liput 18 € Ryhmäalennus väh. 30 hlöä á 15 € ja 2 vapaa lippua

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: Maaseudun Taiteellinen Teatteri ry, Kauno Perkiömäki, 050 554 2412, kauno.perkiomaki@gmail.com Heiska ry, Aune Hamadi, 040 4849 361, aune.hamadi@heiskary.fi, www.heiskary.fi Helena Riikonen, 044 588 4038, riikonenhelena@hotmail.com