Tervetuloa mukaan opastetuille yleisökierroksille!

Viehättävään Kirkonkylän raittiin voi tutustua kulttuuritoimen tarjoamalla kävelykierroksella su 19.7. Lähtö klo 14 Vesilahden Nuorisoseurantalolta (Rautialantie 139), kesto 2 1/2 h, sisältää kahvit, ei ennakkoilmoittautumista.

BUSSIKULJETUS NARVAN MARKKINOILLE LA 11.7. Nyt voit tulla Narvan Markkinoille linja-autolla Tampereelta ja Lempäälästä. Taksi- ja tilausliikenne A.Arvelan linja-auto lähtee Tampereen Vanhalta kirkolta klo 12.00 ja klo 12.30 Lempäälän linja-autoasemalta. Hinta 20€/hlö, 15€/7-15v.lapset, sisältäen pääsylipun markkinoille. Klo 13 saapuminen markkinoille, missä ei tyhjin käsin tarvitse kauan kulkea, sillä markkina-alueella on yli 100 myyjää. Perinteitä kunnioittava ohjelma tarjoaa lapsille oman puuha-alueen ja varttuneellimmekin monenlaista ohjelmaa ja nähtävää mm. Historiallinen kulkue ja tervahauta sekä markkinaherkkuja ja raikasta juotavaa tarjolla moneen makuun. Lähtö markkinoilta takaisin Lempäälään ja Tampereelle klo 17, Lempääässä takaisin klo 17.30 ja Tampereella klo 18.00. Ennakkoilmoittautumiset matkailuneuvontaan ma 6.7. mennessä: p. 050 3895265 tai satu.karvinen@vesilahti.fi.

SU 23.8. NAISTEN HEMMOTTELUKIERROS VESILAHDESSA. Ota mukaan ystäväsi ja lähde kesäiseen Vesilahteen hemmottelemaan itseäsi:löydä oma sieluvärisi kirkkoherra Harri Henttisen opastamana, tutustu Pappilassa kirjailija Oiva Paloheimo elämään ja rakkausrunoihin, herkuttele Pizzeria Makasiinin pizzalla, tee itsellesi rannekoru Savipaja Samotissa kahvittelun lomassa, tutustua Kurjen ekokylään ja sen luomutuotteisiin ja kokeile rivitanssia Hovin Ratsutilalla. Taksi- ja tilausliikenne A.Arvelan kyytiin pääset klo 10 Tampereen Vanhalta kirkolta ja klo 10.30 Lempäälän linja-autoasemalta. Paluu takaisin Lempäälään klo 17.30 ja Tampereelle klo 18. Hemmottelukierroksen hinta on 55€/hlö sisältäen kaikki edellä mainitut vierailukohteet, ruokailut ja ohjelmat kuljetuksineen. Ennakkoilmoittautumiset matkailuneuvontaan p. 050 3895265 tai satu.karvinen@vesilahti.fi. 

Lisätiedot:www.vesilahti.fi/matkailu/yleisokierrokset/